top of page
სურსათის უვნებლობა

სურსათის უსაფრთხოება არის საზოგადოების ჯანმრთელობისა და კვების გაუმჯობესების ერთ-ერთი ძირითადი ელემენტი და მას სურსათის უსაფრთხოების დაზღვევის მთავარი ამოცანა უდევს. ჩვენ თითქმის რეგულარულად ვატარებთ ინფექციური აგენტების და ქიმიური დამაბინძურებლების სკრინინგს საკვების სხვადასხვა მტევანში და სასმელ წყალში, მიკრობიოლოგიური და ქიმიური საფრთხეების ზემოქმედების სიდიდის დადგენის მიზნით. ჩვენ ძლიერ ფოკუსირებულნი ვართ საკვებით გამოწვეული აგენტების სეროტიპისა და გენეტიკური ცვალებადობის გააზრებაზე, მათი პოპულაციური სტრუქტურების და გადაცემის დინამიკაზე, რაც ძალზე მნიშვნელოვანია დაავადების პრევენციის მოწინავე ზომებისა და სტრატეგიების შემუშავებაში.

bottom of page