top of page
პროფესიული განათლება
GNHI გთავაზობთ თეორიულ და / ან პრაქტიკულ კურსებს შემდეგ სფეროებში:
სურსათის უვნებლობა
სანიტარული მიკრობიოლოგია
სურსათის უვნებლობის რისკის შეფასება
სურსათის ჰიგიენის შესანიშნავი ძირითადი პრინციპები
ექთნების კვება
კლინიკური კვება და დიეტოლოგია
ჰიგიენის კარგი პრაქტიკა (GHP) და კარგი წარმოების პრაქტიკა (GMP) კვების მრეწველობისთვის
საფრთხის ანალიზი და კრიტიკული კონტროლის წერტილები (HACCP)
სურსათის თერმული დამუშავება და სურსათის ტრანსპორტირება და შენახვა
საკვების ეტიკეტირება
ინსპექტირების კონტროლი კვების ბიზნესის ოპერატორებისთვის
სიკვდილის შემდგომი და სიკვდილის შემდგომი შემოწმება
კურსის (კურსების) წარმატებით დასრულების სერთიფიკატი გაიცემა დასრულების შემდეგ
bottom of page