top of page
პროფესიული განათლება
  • GNHI გთავაზობთ თეორიულ და / ან პრაქტიკულ კურსებს შემდეგ სფეროებში:

  • სურსათის უვნებლობა

  • სანიტარული მიკრობიოლოგია

  • სურსათის უვნებლობის რისკის შეფასება

  • სურსათის ჰიგიენის შესანიშნავი ძირითადი პრინციპები

  • ექთნების კვება

  • კლინიკური კვება და დიეტოლოგია

  • ჰიგიენის კარგი პრაქტიკა (GHP) და კარგი წარმოების პრაქტიკა (GMP) კვების მრეწველობისთვის

  • საფრთხის ანალიზი და კრიტიკული კონტროლის წერტილები (HACCP)

  • სურსათის თერმული დამუშავება და სურსათის ტრანსპორტირება და შენახვა

  • საკვების ეტიკეტირება

  • ინსპექტირების კონტროლი კვების ბიზნესის ოპერატორებისთვის

  • სიკვდილის შემდგომი და სიკვდილის შემდგომი შემოწმება

  • კურსის (კურსების) წარმატებით დასრულების სერთიფიკატი გაიცემა დასრულების შემდეგ

bottom of page