top of page

HACCP და ჰიგიენის სტანდარტების განხორციელება

კვების ობიექტებმა ყოველდღიურად უნდა დააკმაყოფილონ სურსათის უვნებლობის სტანდარტები და სურსათის ხარისხის მოთხოვნები საშიშროების ანალიზისა და კრიტიკული კონტროლის წერტილების (HACCP) ადეკვატური სისტემების და ჰიგიენის კარგი პრაქტიკის (GHP) გამოყენებით. GNHI- ს კვალიფიციურ პერსონალს შეუძლია დაეხმაროს კვების ბიზნესის ოპერატორებს HACCP და GHP დანერგონ სურსათის წარმოების, საცალო და მომსახურების ქსელებში, რაც მათ საშუალებას მისცემს აწარმოონ, განაწილონ და მიაწოდონ უსაფრთხო და მაღალი ხარისხის საკვები მომხმარებელს.

bottom of page